14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland - Veilig thuisbezorgd door Post NL
Gratis verzending binnen Nederland
Zeer snelle levering

Comfortabel mediteren met een meditatiestoel

Comfortabel mediteren met een meditatiestoel. Als je graag in kleermakerszit zit tijdens meditatie, maar dat niet voor langere tijd comfortabel is dan is een meditatiestoel > de perfecte oplossing!

Waarom een meditatiestoel?


Als je voor langere tijd wil mediteren is het belangrijk dat je lekker en comfortabel zit. Je wil actief zitten, met een rechte rug, maar je wil tegelijkertijd ook enige mate van ontspanning kunnen ervaren. En juist dat lukt vaak niet, omdat het best intensief is om rechtop te blijven zitten. De rug raakt wat vermoeid en geeft een zeurend gevoel. Een meditatiestoel biedt hiervoor dé oplossing. De meditatiestoel is een vloerstoel en laat je, zoals de naam al zegt, gewoon mediteren op de vloer, maar mét ondersteuning voor de rug. De rugleuning vermindert de druk op de rug en zorgt ervoor dat je én netjes rechtop én ontspannen kunt mediteren.

Meditatiestoel tijdens workshops of cursussen

De meditatiestoel is ook ideaal tijdens workshops en cursussen. Urenlang, soms zelfs hele dagen zitten op een normaal meditatiekussen tijdens workshops en cursussen, is alles behalve comfortabel. Het ultieme zitgemak en zitcomfort van de meditatiestoel biedt hiervoor dé uitkomst.   

Meer ontspannen zitten in meditatie

De meeste mensen kunnen op een meditatiestoel meer ontspannen zitten dan op een meditatiekussen door de rug ondersteund wordt. Vooral als je meditaties langer worden is het fijn als je comfortabel zitten niet afgeleid wordt door pijn en onrust in je lichaam.Jouw houding op een meditatiestoel

De meditatiestoel heeft een fijn dik en zacht oppervlak zodat je comfortabel kunt zitten. Je kunt zelf bepalen welke houding je aanneemt tijdens het zitten. De meest voorkomende houding is de kleermakerszit of lotus. Indien je daar behoefte aan hebt kun je de enkels en knieën nog ondersteunen met een dekentje of kussen. Voor mensen met knieklachten kan het fijner zijn om de benen te buigen en de voeten op de grond te plaatsen of zelfs de benen volledig uit te strekken. 

Over onze grijze meditatiestoel met verschillende standen

De zitting van de Easz meditatiestoel is 8cm dik wat zorgt voor een zeer comfortabele zit. Daarnaast kan de rugleuning in 4 standen gezet worden; van geheel plat tot 90 graden. Hierbij kun je dus zelf bepalen of je helemaal rechtop wilt zitten of dat je juist iets meer naar achteren wil leunen. De meditatiestoel is volledig inklapbaar en voorzien van een draagriem zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden. En doordat de stoel plat ingeklapt kan worden neemt hij weinig ruimte in beslag als je hem op wil bergen.

Advies nodig?

Heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via: info@easzmeditatiekussens.com of 085 004 1087

5% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING

Yes ik abonneer me op de maandelijkse nieuwsbrief met de nieuwste producten, tips, aanbiedingen, en meer!

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in