30 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland vanaf €60 - Veilig thuisbezorgd door Post NL

Echt lekker zitten op je meditatiekussen

Lekker zitten op je meditatiekussen en meer zitgemak en comfort met de Easz meditatiekussens.

Wil jij ook echt lekker zitten op je meditatiekussen? Met wie je er ook over praat of wat je er ook over leest, mediteren wordt alom geprezen. Wat je minder vaak hoort is dat het soms ook best ongemakkelijk kan zijn. Op een klein kussentje, netjes rechtop zitten in kleermakerszit op de koude vloer, is niet persé heel zen… Alleen voelt het soms een beetje een taboe om de minder comfortabele kanten van zitten in meditatie te bespreken. Maar zeg nou eerlijk, wie bouwt er geen ‘fort’ om wat lekkerder te zitten? Dekentje onder de enkels tegen de koude, harde vloer; wat kussentjes onder de knieën; en misschien zelfs zittend tegen de muur om de rug wat te ondersteunen. Voor sommigen wordt het hierdoor zelfs dusdanig oncomfortabel, dat er bijna geen sprake meer is van een moment van selfcare waar je naar uitkijkt en oprecht van kan genieten.

Jouw meditatie willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze ongemakken helemaal niet hoeven en dat mediteren veel aangenamer en -letterlijk- zachter kan. Dat ene momentje van de dag dat je voor jezelf kiest, dat je echt even de tijd neemt voor jezelf; juist dat moment willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken. En daarom hebben wij het nieuwe label Easz opgezet. En nieuw label met zelf ontworpen meditatiekussen waarop je wél gemakkelijk en lekker zit.

Echt lekker zitten op je meditatiekussen

Bij het ontwerpen van de kussens zijn we uitgegaan van ultiem zitcomfort. Dat ultieme zitcomfort wordt gerealiseerd door de combinatie van onze superzachte zabutons (meditatiematten) en de stevige meditatiekussens. 

De zabutons zijn gevuld met duurzaam Nederlands schapenwol en bieden je voeten en enkels de perfecte bescherming tegen de harde en koude vloer. 

Het meest in ‘t oog springende meditatiekussen is de halve maan XL. Dit kussen is ‘one of a kind’; het is uniek in de wereld van meditatie. Vanuit onze eigen ervaring en onze eigen ongemakken hebben we dit kussen ontworpen. De halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het meditatiekussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund en dat zorgt voor meer comfort voor de heupen en knieën en draagt bij aan een ideale zithouding.  

 

Bekijk ook:

wat is yoga nidra?

Wat is Yoga Nidra?

Yoga nidra staat ook wel bekend als ‘yogische slaap’. De term “yoga nidra” is afgeleid van de Sanskriet woorden “yoga,” wat staat voor eenheid of integratie, en “nidra,” wat slaap betekent. Het doel van Yoga Nidra is om een diepe staat van ontspanning en innerlijke rust te bereiken, terwijl je toch volledig bewust blijft.
Soorten meditatie

Soorten meditatie

Er zijn echter veel verschillende soorten meditatie die allemaal hun eigen unieke voordelen bieden. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, stressvermindering, spirituele groei of een betere focus, er is altijd wel een meditatievorm die bij jou past.
bodyscan meditatie liggend

Bodyscan meditatie liggend

Het fijnste is om de bodyscan meditatie liggend te doen. Wanneer je gaat liggen kan je lichaam zich makkelijker ontspannen. Mocht je minder tijd hebt of als onderweg bent dan kun je de bodyscan ook zittend of staand doen.
7 redenen om te mediteren

7 redenen om te mediteren

Ondanks dat mediteren voor ontzettend veel mensen dagelijkse kost is, ben je zeker niet de enige die de weg naar het meditatiekussen (nog) niet heeft kunnen vinden. Maar wat niet is, kan nog komen. Want hoe groot de drempel misschien ook voelt, het uiteindelijk gaan zitten is echt een kleine moeite.
ochtend meditatie

Ochtend meditatie: de fijnste manier om je dag goed te starten​

In eerste instantie zorgt een ochtend meditatie er natuurlijk voor dat je jouw dag begint vanuit rust en gedurende de dag meer relaxed blijft. Dat je heel even ‘incheckt’ bij jezelf, dat je je lichaam weer voelt en dat je even kan aarden. Daarnaast helpt mediteren tegen stress, geeft het je meer energie, versterkt het je focus en creativiteit én bevordert het je immuunsysteem.
Duurzame meditatiekussens van 100% natuurlijke materialen

Duurzame meditatiekussens van 100% natuurlijke materialen

Wij geloven dat als je dicht bij de natuur blijft, je ook dicht bij jezelf blijft. En laat dat nou net het doel zijn van mediteren; dicht bij jezelf komen. En dus zijn onze meditatiekussens en zabutons (meditatiematten) gemaakt van 100% natuurlijke materialen.

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in

halve maan xl easz meditation

Sale

€40,- KORTING op jouw bestelling

Bestel nu één van onze sets meditatiekussen halve maan xl met zabuton en ontvang €40,- korting op jouw set.

Gebruik de code: easzsale voor de korting.

*Plaats  jouw bestelling in je winkelmand. Vul de code in bij kortingscode.

**Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.