14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland - Veilig thuisbezorgd door Post NL
Gratis verzending binnen Nederland
Zeer snelle levering

Easzier to sit

Meer zitgemak en comfort met de Easz meditatiekussens.

Met wie je er ook over praat of wat je er ook over leest, mediteren wordt alom geprezen. Wat je minder vaak hoort is dat het soms ook best ongemakkelijk kan zijn. Op een klein kussentje, netjes rechtop zitten in kleermakerszit op de koude vloer, is niet persé heel zen… Alleen voelt het soms een beetje een taboe om de minder comfortabele kanten van zitten in meditatie te bespreken. Maar zeg nou eerlijk, wie bouwt er geen ‘fort’ om wat lekkerder te zitten? Dekentje onder de enkels tegen de koude, harde vloer; wat kussentjes onder de knieën; en misschien zelfs zittend tegen de muur om de rug wat te ondersteunen. Voor sommigen wordt het hierdoor zelfs dusdanig oncomfortabel, dat er bijna geen sprake meer is van een moment van selfcare waar je naar uitkijkt en oprecht van kan genieten.

Jouw meditatie willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze ongemakken helemaal niet hoeven en dat mediteren veel aangenamer en -letterlijk- zachter kan. Dat ene momentje van de dag dat je voor jezelf kiest, dat je echt even de tijd neemt voor jezelf; juist dat moment willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken. En daarom hebben wij het nieuwe label Easz opgezet. En nieuw label met zelf ontworpen meditatiekussen waarop je wél gemakkelijk en lekker zit.

Unieke, vernieuwende meditatiekussens voor ultiem zitcomfort.

Bij het ontwerpen van de kussens zijn we uitgegaan van ultiem zitcomfort. Dat ultieme zitcomfort wordt gerealiseerd door de combinatie van onze superzachte zabutons (meditatiematten) en de stevige meditatiekussens. 

De zabutons zijn gevuld met duurzaam Nederlands schapenwol en bieden je voeten en enkels de perfecte bescherming tegen de harde en koude vloer. 

Het meest in ‘t oog springende meditatiekussen is de halve maan XL. Dit kussen is ‘one of a kind’; het is uniek in de wereld van meditatie. Vanuit onze eigen ervaring en onze eigen ongemakken hebben we dit kussen ontworpen. De halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het meditatiekussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund en dat zorgt voor meer comfort voor de heupen en knieën en draagt bij aan een ideale zithouding.  

 

Bekijk ook:

easzier to sit

Easzier to sit

Jouw meditatie willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken. Bij het ontwerpen van de kussens zijn we uitgegaan van ultiem zitcomfort. Dat ultieme zitcomfort wordt gerealiseerd door de combinatie van onze superzachte zabutons (meditatiematten) en de stevige meditatiekussens.

Lees meer
7 redenen om te mediteren

7 goede redenen om ‘het’ toch eens te gaan doen: mediteren

Ondanks dat mediteren voor ontzettend veel mensen dagelijkse kost is, ben je zeker niet de enige die de weg naar het meditatiekussen (nog) niet heeft kunnen vinden. Maar wat niet is, kan nog komen. Want hoe groot de drempel misschien ook voelt, het uiteindelijk gaan zitten is echt een kleine moeite.

Lees meer

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in