14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland - Veilig thuisbezorgd door Post NL
Gratis verzending binnen Nederland
Zeer snelle levering

De kleuren van onze meditatiekussens

De kleuren van onze meditatiekussens. Onze collectie bestaat uit 5 bijzondere kleuren, te weten wit, roze, turquoise, bruin en grijs. Zowel de meditatiekussens en de halve maan XL meditatiekussens als de ronde en vierkante zabutons (meditatiematten) zijn in deze kleuren verkrijgbaar.

Kleur is heel belangrijk is ons leven; het symboliseert o.a. emoties en het zegt ook vaak iets over iemands karakter. Niet voor niets dat wij de kleuren voor onze meditatiekussens zorgvuldig hebben gekozen.

Uitleg van de kleuren meditatiekussens

Witte meditatiekussens

Wit is geassocieerd met licht, goedheid, onschuld, zuiverheid en maagdelijkheid. Het wordt beschouwd als de kleur van perfectie. In kleurenpsychologie is wit de kleur van een nieuw begin.

Roze meditatiekussens

De kleur roze is een overwegend vrouwelijke kleur, die zowel speels als passioneel wordt gezien. Deze zachte tint van rood ontspant en verzacht en wordt als kalmerend ervaren. De speelse associaties zijn energie, vrolijk, zoet, jeugdig.

Turquoise meditatiekussens

Emoties en eigenschappen die geassocieerd worden met turquoise zijn: ontspanning, kalmte, vredig, geeft heldere gedachten en bevordert de intuïtie. Turquoise staat in verband met helder bewustzijn en ruimte.

Bruine meditatiekussens

Bruin een oerkleur. De kleur die het meest in de natuur voorkomt, de kleur staat voor degelijkheid, herfst en aarde. Deze kleur staat er ook voor om je te gronden, zogezegd je wortels. Bruin is de kleur van de aarde waarop de mens zijn leven vormgeeft

Grijze meditatiekussens

Grijs heeft iets tegenstrijdigs: het is de kleur van het veranderlijke (mist, rook en wolken) maar het wordt ook geassocieerd met het onvergankelijke en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid.

En wil dan als je gaat mediteren ook nog eens echt lekker zitten? Onze sets van meditatiekussen met zabuton zorgt voor ultiem zitcomfort. Bekijk hier de collectie

Bekijk ook:

kleuren-meditatiekussens

De kleuren van onze meditatiekussens

Kleur is heel belangrijk is ons leven; het symboliseert o.a. emoties en het zegt ook vaak iets over iemands karakter. Niet voor niets dat wij de kleuren voor onze meditatiekussens zorgvuldig hebben gekozen.

Lees meer
easzier to sit

Easzier to sit

Jouw meditatie willen wij zo fijn, comfortabel en relaxed mogelijk voor je maken. Bij het ontwerpen van de kussens zijn we uitgegaan van ultiem zitcomfort. Dat ultieme zitcomfort wordt gerealiseerd door de combinatie van onze superzachte zabutons (meditatiematten) en de stevige meditatiekussens.

Lees meer
7-redenen-om-te-mediteren

Waarom mediteren?

Ondanks dat mediteren voor ontzettend veel mensen dagelijkse kost is, ben je zeker niet de enige die de weg naar het meditatiekussen (nog) niet heeft kunnen vinden. Maar wat niet is, kan nog komen. Want hoe groot de drempel misschien ook voelt, het uiteindelijk gaan zitten is echt een kleine moeite.

Lees meer

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in