14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland - Veilig thuisbezorgd door Post NL
Gratis verzending binnen Nederland
Zeer snelle levering

Meditatiekussen halve maan

collectie van 5 lichte kleuren

Collectie meditatiekussen halve maan XL

Meditatiekussen halve maan bruin

€99,00

Meditatiekussen halve maan roze

€99,00

Meditatiekussen halve maan wit

€99,00

Meditatiekussen halve maan turquoise

€99,00

Meditatiekussen halve maan grijs

€99,00

Meditatiekussen halve maan

De halve maan XL valt direct op door haar bijzondere vorm en grootte; het kussen is als het ware een blauwdruk van de benen in kleermakerszit. Hierdoor worden de benen geheel ondersteund en dat zorgt voor meer comfort voor de heupen en knieën en draagt bij aan een ideale zithouding.

Voor wie is het halve maan meditatiekussen?

Het meditatiekussen halve maan XL is zo ontworpen dat de knieën en benen volledig ondersteund worden. Hierdoor is dit meditatiekussen perfect voor mensen die niet comfortabel zitten in een kleermakerszit of lotus omdat zij de knieën niet omlaag kunnen brengen of voor mensen met knie- of heup problemen. 

Gebruik het halve maan meditatiekussen in combinatie met één van de zachte zabutons (meditatiematten) om nóg meer comfort te ervaren bij de enkels en voeten.

Kenmerken meditatiekussen halve maan XL

Dit halve maan meditatiekussen is extra groot, de afmetingen van het zitvlak zijn 40 cm breed en 20 cm hoog en de lengte van het gedeelte waar de benen op steunen is 65 cm. Dit unieke ontwerp wijkt af van het traditionele halve maan meditatiekussen, doordat de benen volledig ondersteund worden. 

Het kussen is gevuld met boekweitkaf. Deze vulling zorgt ervoor dat het meditatiekussen voldoende stevigheid biedt en niet inzakt. Wist je dat je de hoogte van het meditatiekussen halve maan zelf kunt bepalen? De hoes van het kussen bevat een rits waardoor je het boekweitkaf zelf aan kunt vullen of verminderen als je daar behoefte aan hebt. Zo kun je dus zelf de hoogte van je kussen bepalen.

 

Kleuren halve maan meditatiekussen

De collectie van onze halve maan meditatiekussens bestaat uit de kleuren: wit, grijs, bruin, turquoise en roze. 

5% korting op je volgende bestelling

Yes ik abonneer me op de maandelijkse nieuwsbrief met de nieuwste producten, tips, aanbiedingen, en meer!

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in