14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland - Veilig thuisbezorgd door Post NL
Gratis verzending binnen Nederland
Zeer snelle levering

Meditatiekussens

collectie van 5 lichte kleuren

Collectie ronde meditatiekussens

Meditatiekussen bruin

€49,00

Meditatiekussen roze

€49,00

Meditatiekussen wit

€49,00

Meditatiekussen turquoise

€49,00

Meditatiekussen grijs

€49,00

Rond meditatiekussen kopen

Als je regelmatig mediteert of yoga beoefend is het fijn om een meditatiekussen te kopen. Het meest voorkomende meditatiekussen is een rond meditatiekussen. Dit ronde meditatiekussen kan gebruikt worden om op te zitten tijdens meditatie. Als je aan het mediteren bent wil je comfortabel kunnen zitten en niet afgeleid worden door pijn in je rug of een voet die in slaap valt. Door op een meditatiekussen te zitten zit je hoger en kun je een goede meditatiehouding aannemen, waarbij het niet veel moeite kost om rechtop te komen zitten.

Meditatiekussen tijdens yoga

Meditatiekussens (yoga kussens) worden ook veel gebruikt tijdens yogalessen. Yogadocenten starten hun les vaak met een korte zittende meditatie en ook worden meditatiekussens gebruikt om het lichaam te ondersteunen tijdens de yogahoudingen (asana’s). Vooral tijdens de rustigere vormen van yoga zoals yin yoga of restorative yoga is het fijn om het lichaam te ondersteunen met een meditatiekussen waardoor je makkelijker kunt ontspannen in de houding.

Kenmerken van de ronde meditatiekussens

Het ronde meditatiekussen is +/- 15cm hoog met een diameter van 32cm. Dit slijtvaste meditatiekussen, ofwel Zafu is gemaakt van verantwoord katoen (OEKO TEX) en is gevuld met boekweitkaf. De hoes van het meditatiekussen bevat een rits waardoor je het boekweitkaf zelf aan kunt vullen of verminderen als je daar behoefte aan hebt. Zo kun je dus zelf de hoogte van je kussen bepalen.

Kleuren meditatiekussens

De meditatiekussens zijn verkrijgbaar in 5 prachtige, lichte kleuren: wit, grijs, bruin, turquoise en roze. 

Ronde meditatiekussens

van natuurlijke en duurzame materialen

Easz meditatiekussens zijn met zorg, liefde en aandacht in Nederland gemaakt. We maken gebruik van 100% natuurlijke, hoogwaardige en duurzame materialen.

Meditatiekussen en zabuton gebuld met schapenwol

5% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING

Yes ik abonneer me op de maandelijkse nieuwsbrief met de nieuwste producten, tips, aanbiedingen, en meer!

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in