30 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland vanaf €60 - Veilig thuisbezorgd door Post NL

Yoga kussen

Yoga kussen tijdens yoga

Een yoga kussen wordt door de meeste yoga beoefenaars gebruikt tijdens de les. Yogadocenten starten hun les vak met een korte zittende meditatie. Yogakussens zijn een fijn hulpmiddel om te zorgen dat je correct zit. Doordat je iets hoger zit wordt het makkelijk om ontspannen te zitten.

Ook worden yogakussens gebruikt om het lichaam te ondersteunen tijdens yogahoudingen (asana’s). Vooral tijdens rustigere vormen van yoga zoals yin yoga of restorative yoga is het fijn om het lichaam in bepaalde houdingen te ondersteunen zodat je de spieren meer kunt ontspannen.

Vulling yoga kussen

De Easz meditation yogakussens zijn gevuld met boekweitkaf. Deze vulling vormt naar het lichaam, maar is toch stevig en zakt niet in tijdens het zitten. 

yoga-kussen

“Your goal is not to battle with the mind, but to witness the mind.”
-Swami Muktananda

Vorm van het yoga kussen

De vorm van het yogakussen is van belang tijdens het zitten. Easz biedt 2 soorten kussens: ronde kussens en halve maan kussens.

Het ronde kussen komt het meeste voor kan ondersteuning bieden in veel houdingen, maar door de vorm en grootte ondersteund dit kussen maar een deel van het lichaam.

Het meditatiekussen halve maan xl is een stuk groter, hierdoor biedt dit kussen meer ondersteuning in houdingen. 

Onze collectie yogakussens

Meditatiekussen bruin

€49,00

Meditatiekussen roze

€49,00

Meditatiekussen wit

€49,00

Meditatiekussen turquoise

€49,00

Meditatiekussen grijs

€49,00

Halve maan xl bruin

€99,00

Halve maan xl roze

€99,00

Halve maan xl wit

€99,00

Halve maan xl turquoise

€99,00

Halve maan xl grijs

€99,00

Een hoes van 100% stevig katoen

Let bij het kopen van een yoga kussen op de stevigheid van de stof. Een goede stevige slijtvaste stof zorgt ervoor dat je jouw kussen op iedere ondergrond kunt plaatsen zonder deze te beschadigen. De binnen- en buitenhoes van Easz meditatiekussens zijn gemaakt van stevig verantwoord katoen (OEKO TEX). Deze stevige stof zorgt ervoor dat jouw kussens lang mee gaat.

5 mooie lichte kleuren

Wij hebben er bij Easz bewust voor gekozen om de yoga kussens te maken in 5 prachtige, lichte kleuren: wit, grijs, bruin, turquoise en roze. 

De hoogte van het yoga kussen aanpassen

Bij onze kwalitatieve yoga ussens kun je de hoogte zelf bepalen. De ene persoon zit liever iets hoger, de ander iets lager. Merk je dat je liever iets lager wilt zitten? Zowel de binnen- als buitenhoes van onze kussens bevat een rits waardoor je het boekweitkaf zelf aan kunt vullen of verminderen als je daar behoefte aan hebt. Zo kun je dus zelf de hoogte van je kussen bepalen.

Verantwoorde productie hier in Nederland

Easz Meditation is een nieuw Nederlands merk dat in 2020 opgericht is. Voor ons is duurzaam ondernemen erg belangrijk. Vandaar dat al onze kussens gemaakt worden van natuurlijke en duurzame materialen en we ervoor gekozen hebben hier in Nederland te produceren.

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in

halve maan xl easz meditation

Sale

€40,- KORTING op jouw bestelling

Bestel nu één van onze sets meditatiekussen halve maan xl met zabuton en ontvang €40,- korting op jouw set.

Gebruik de code: easzsale voor de korting.

*Plaats  jouw bestelling in je winkelmand. Vul de code in bij kortingscode.

**Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.