14 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40 - Veilig thuisbezorgd door Post NL

Samenwerken

Easzier for business

Wij staan altijd open voor mooie samenwerkingen. Samenwerkingen om elkaar te helpen, om elkaar te versterken en om samen nog meer mensen te inspireren om ook te gaan mediteren of om te blijven te mediteren. Dus wil jij ook affiliate worden, meditatiekussens aanschaffen voor je yogastudio, retraitecentrum of praktijkruimte? Of heb je een ander prachtig voorstel? Neem dan gerust contact met ons op

De voordelen voor jou als affiliate

Als affiliate krijg jij een eigen Easz account en een unieke url-link naar onze website. Een link die je kan delen met jouw netwerk; bijvoorbeeld op jouw eigen site, op je socials, in je blogs of rechtstreek met jouw cliënten of leerlingen. Als iemand via jouw unieke link bij ons komt en iets bestelt, dan krijg jij 10% van die (netto) omzet. Daar hoef je verder niets voor te doen. Via jouw affiliate-account kunnen wij namelijk precies zien hoeveel er via jou verkocht is. Het leuke is dat jijzelf natuurlijk ook op je account kan inloggen en kan inzien wat jouw verdiensten zijn. 

Staffelkorting voor o.a. (yoga)scholen, retraitcentra en praktijkruimtes

Bij grotere aantallen kussens bieden wij uiteraard een gepastere prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in

€10 korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 
en ontvang €10 korting op
je eerste bestelling.

*Alleen voor bestellingen van €50 en hoger.

**Door je in te schrijven geef je aan kennis genomen te hebben van de privacy verklaring en ga je automatisch akkoord het ontvangen van e-mails.