30 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland vanaf €60 - Veilig thuisbezorgd door Post NL

Samenwerken

Affiliate programma meditatiekussens

Wij staan altijd open voor mooie samenwerkingen. Samenwerkingen om elkaar te helpen, om elkaar te versterken en om samen nog meer mensen te inspireren om ook te gaan mediteren of om te blijven te mediteren. Dus wil jij ook affiliate worden, meditatiekussens aanschaffen voor je yogastudio, retraitecentrum of praktijkruimte? Of heb je een ander prachtig voorstel? Neem dan gerust contact met ons op

De voordelen voor jou als affiliate

Als affiliate krijg jij een eigen Easz account en een unieke url-link naar onze website. Een link die je kan delen met jouw netwerk; bijvoorbeeld op jouw eigen site, op je socials, in je blogs of rechtstreek met jouw cliënten of leerlingen. Als iemand via jouw unieke link bij ons komt en iets bestelt, dan krijg jij 10% van die (netto) omzet. Daar hoef je verder niets voor te doen. Via jouw affiliate-account kunnen wij namelijk precies zien hoeveel er via jou verkocht is. Het leuke is dat jijzelf natuurlijk ook op je account kan inloggen en kan inzien wat jouw verdiensten zijn. 

“Individually, we are one drop. 
Together, we are an ocean.”

meditatiekussens-inkopen-yogastudio

Staffelkorting voor o.a. (yoga)scholen, retraitcentra en praktijkruimtes

Wil je graag Easz meditatiekussens bestellen voor jouw yogastudio, retraitecentrum of praktijkruimte? Bij grotere aantallen meditatiekussens bieden wij uiteraard een gepastere prijs.

Wij geloven in de kracht van elkaar versterken, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over de groothandel opties.

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in

halve maan xl easz meditation

Sale

€40,- KORTING op jouw bestelling

Bestel nu één van onze sets meditatiekussen halve maan xl met zabuton en ontvang €40,- korting op jouw set.

Gebruik de code: easzsale voor de korting.

*Plaats  jouw bestelling in je winkelmand. Vul de code in bij kortingscode.

**Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.