30 dagen bedenktijd - Gratis verzending binnen Nederland vanaf €60 - Veilig thuisbezorgd door Post NL

Over ons

Samen leven, samen creëren, samen ondernemen. Easz founders Edine van Beusekom en Renate Westerink zijn meer dan zakelijke compagnons. Veel meer. In 2014 gaven zij elkaar het ja-woord en samen hebben ze inmiddels twee kinderen. In het dagelijks leven vullen zij elkaar aan als yin en yang. En dat geldt eigenlijk ook voor hun samenwerking bij Easz. In 2020 hebben ze hun ondernemerskrachten gebundeld om samen Easz te starten. Beiden vanuit een iets andere motivatie, maar wel met een gezamenlijke liefde voor mediteren.

 

edine-van-beusekom

Edine van Beusekom - Founder Easz

Als yogadocent was ik lang op zoek naar het perfecte meditatiekussen, maar helaas zonder succes. Tijdens langere meditaties ervaarde ik vaak pijn in mijn enkels, knieën en rug, waardoor ik niet echt kon genieten van mijn moment voor mezelf.

Vanuit de overtuiging dat dat toch echt anders moest kunnen, besloot ik zelf meditatiekussens te ontwerpen. De kussens moesten enerzijds voor ultiem zitcomfort zorgen en anderzijds er prachtig uitzien. Ik wilde kussens op de markt brengen die echt onderscheidend en van hoogwaardige kwaliteit zijn en die het mediteren tot een puur, comfortabel en liefdevol momentje voor jezelf maken. En zo werd Easz geboren.

Renate Westerink - Founder Easz

Na een bijzonder druk, snel en stressvol leven als tv-maker kwam mijn leven letterlijk tot stilstand toen ik in september 2018 werd aangereden door een niet zo oplettende automobilist. Na een intensief revalidatietraject, kwam ik op een punt waarop ik besefte dat ik misschien niet meer 100% de oude zou worden. Een realisatie die voor veel frustraties zorgde. Maar gelukkig maakte die frustraties uiteindelijk plaats voor acceptie en zag ik in dat de 2.0 versie van mijzelf helemaal niet persé een mindere versie hoefde te zijn. Integendeel! Ik zag in dat die 2.0 versie juist heel veel nieuwe mogelijkheden bood en me hielp om te breken met oude, minder goede (stressvolle) gewoontes. Ik besloot mijn creativiteit op een andere manier te gebruiken. En zo sloot ik me aan bij mijn lieve en talentvolle vrouw in haar ontwikkeling van Easz. Inmiddels ben ik gelukkig weer helemaal hersteld en combineer ik mijn werk als programmamaker met Easz. 

Renae-westerink-founder-easz

Zoeken

Typ hieronder je zoekopdracht in

halve maan xl easz meditation

Sale

€40,- KORTING op jouw bestelling

Bestel nu één van onze sets meditatiekussen halve maan xl met zabuton en ontvang €40,- korting op jouw set.

Gebruik de code: easzsale voor de korting.

*Plaats  jouw bestelling in je winkelmand. Vul de code in bij kortingscode.

**Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.